Vi har parkeret domænet

I februar 2018 introducerede Bricksite et mindre abonnement, efter 12 år med gratis hosting. Abonnementet er påkrævet hvis man har en hjemmeside med domæne. Forsøgte du at besøge dit eget domæne, ser du denne side fordi du ikke har tilkoblet abonnementet. Du kan på denne side læse meget mere om det nye abonnement.


LOG IND FOR AT TILKOBLE CLASSIC PRO    GIV OS DIN MENING HER

Spørgsmål og svar om det nye abonnement: (Klik på + for at se svaret)

Jeg har mange sider – er der rabat?

Har du mange aktive sider med domæne, kan vi lave et godt tilbud til dig. Skriv til direkte til martin på martin@bricksite.dk

Skal alle betale abonnement?

Som udgangspunkt skal alle der har en aktiv hjemmeside med domæne, betale abonnement. Det gælder både for dem der har købt domænet direkte hos Bricksite, og for dem der har en peg selv løsning.

Er prisen konkurrencedygtig?

Ja, hvis vi sammenligner vores priser med lignende spillere, så er vores priser nogle af de billigste. Med tanke på at vi i gennemsnit har under 2 timers svartid hos kundeservice, slår vi også konkurrenterne på den parameter, hvor der mange steder er optil 72 timers ventetid. Vi har lavet en side hvor du kan sammenligne priserne på markedet. Se den lige her.

Kan jeg flytte over i det nye Bricksite

Ja, du kan sagtens flytte over i det nye Bricksite, men det kræver at du opretter din hjemmeside forfra. Du kan benytte eksportfunktionen i Bricksite for at downloade dit indhold. Herefter skal det manuelt opsættes i det nye. Du kan se en introfilm. lige her.

Hvad kommer det til at koste?

Prisen for det nye abonnement bliver 40 kroner pr. måned inkl. moms.

Hvad med alle mine tidligere tilkøb?

Alle der opgraderer vil få en rabat, udregnet efter hvad de tidligere har købt. Når du logger ind for at opgradere kan du se din rabat. Log ind her.

Kan jeg flytte min hjemmeside til et andet sted?

Ja, du kan i princippet godt downloade html filer af din hjemmeside, men sidens CSS (Udseende) vil ikke følge med. Der er således kun tale om råt indhold, men det kan være en god hjælp hvis du ønsker at flytte din side til Bricksite II eller et andet sted. Vi har lavet en side hvor du kan sammenligne priserne på markedet. Se den lige her.

Hvad sker der hvis jeg ikke opgraderer?

Opgraderer du ikke din konto inden 15. marts 2018, kan vi ikke længere tilbyde dig at hoste din hjemmeside hos os, hvorfor den bliver gjort offline. Er du i tvivl om Bricksite er det rigtige valg kan nå at undersøge markedet. Vi har dog hjulpet lidt, og sammenlignet priserne mellem vores nærmeste konkurrenter. Den side kan du se lige her.

Skal jeg stadig betale for moduler?

Nej, når du opgraderer er alle moduler åbne. Der er således ikke længere brug for éngangsbetalinger.

Hvad får jeg med i abonnementet?

Når du opgraderer, så lukker vi samtidig op for samtlige moduler der findes i systemet. Dvs. at alt er åbent til fri afbenyttelse. Derudover lancerer vi et helt nyt fuldskærmsmodul og du kan få gratis SSL på din hjemmeside (Https). Sidst, men ikke mindst får du også en mobilvenlig udgave af din hjemmeside.

Hvorfor skal jeg betale abonnement?

Vi kan ikke længere tilbyde en gratis løsning i Bricksite Classic, og samtidig yde den service på produktet som vi gør nu. Vi kan ikke vedligeholde servere, software og kundeservice, uden at opkræve et abonnement.

SE PRIS-SAMENLIGNING HER