Logo Bricksite blackGratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

Find svar på dine spørgsmål

Du kan både finde hjælp og vejledninger i vores hjælpecenter, skrive via vores chat-modul eller du kan bestille et video-møde.

→ Book en online introduktion

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svaret her? Se alle vores vejledninger i Hjælpecenteret

Kan jeg flytte min hjemmeside til Bricksite?

Det er desværre ikke muligt at flytte en eksisterende hjemmeside over til os. Hos Bricksite får du adgang til en komplet editor vi kalder Bricksite Builder, som ikke kan bruges direkte med andre platforme.

Er Wordpress ikke billigere?

Faktisk ikke! Når alt kommer til alt, bliver en Bricksite hjemmeside hurtigt billigere at holde kørende end en Wordpress side. Dette skyldes at du slipper for omkostninger til temaer, plugins, hosting, domæner og sikkerhed. Mange oplever også at spare en del tid, og udviklertimer, på at lave deres hjemmeside med Bricksite, fordi de mest populære funktioner er bygget ind i platformen.

Kan jeg lave en webshop med Bricksite?

Både og... Det er ikke muligt at oprette en traditionel webshop direkte i Bricksite. Der er dog to andre løsninger.

Se mulighederne her.

Læs her, hvordan du implementerer en webshop funktion hos Bricksite.

Har i et booking system?

Vi har ikke en direkte funktion til booking-håndtering, men vi har tilgengæld en indlejringsfunktion med vores HTML/kode modul.

På den måde kan du tage imod bookings fra Facebook, Calendly eller på enhver anden platform, og så indsamle bookings direkte på Bricksite.

Har I et telefonnummer?

Vi tilbyder ikke telefonisk support, da en stor del af vores hjælp leveres i form af screenshots og vejledninger. Vi er dog altid klar til at hjælpe enten på mail, eller via support-ikonet nederst til højre på siden.

Kan I lave min hjemmeside for mig?

Vi laver udelukkende værktøjerne, så du kan lave din egen hjemmeside. Vi tilbyder dansk support 7 dage om ugen, så du nemt kan blive hjulpet videre, hvis du oplever udfordringer eller har spørgsmål.

Leder du dog efter en webdesigner, kan vi altid anbefale en Bricksite Partner i dit nærområde. Kontakt os for at høre mere.