Bricksite Support

Få hjælp til din hjemmeside

Få hjælp, råd og vejledning til de spørgsmål, du måtte have.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svaret her? Se alle vores vejledninger i Hjælpecenter

Kan jeg flytte min hjemmeside til Bricksite?
Det er desværre ikke muligt at flytte en eksisterende hjemmeside til Bricksite. Hos Bricksite får du adgang til en komplet hjemmeside-editor, som ikke kan bruges med andre systemer.
Er Wordpress ikke billigere?
Faktisk ikke! Når alt kommer til alt, bliver en Bricksite hjemmeside hurtigt billigere at holde kørende end en Wordpress side. Dette skyldes at du slipper for omkostninger til temaer, plugins og sikkerhed. Mange oplever også at spare en del tid, og udviklertimer, på at lave deres hjemmeside med Bricksite.
Kan jeg lave en webshop med Bricksite?
Pt. er det ikke muligt at oprette en webshop i Bricksite. Dog er det noget vi arbejder hårdt på at gøre muligt i den nærmeste fremtid. Hold øje med vores Facebook-side for opdateringer herom.
Har i et telefonnummer?
Vi tilbyder ikke telefonisk support, da meget af vores hjælp og support leveres i form af screenshots, links og vejledninger. Vi er dog altid klar til at hjælpe enten på mail, eller via support-ikonet nederst til højre på alle vores sider.
Kan i lave min hjemmeside for mig?
Vi laver udelukkende værktøjerne, så du kan lave din egen hjemmeside. Leder du dog efter en webdesigner, kan vi altid anbefale én i dit nærområde. Kontakt os for at høre mere.
Bricksite support section image

Danmarks måske bedste kundeservice

Vi er her for at hjælpe

Du kan altid kontakte os ved hjælp af support-ikonet nederst til højre på vores sider, eller prøve selv ved at besøge vores hjælpecenter.