Logo bricksite black
Opret gratis
Logo bricksite black
Opret gratis

Få hjælp til din hjemmeside

Få hjælp, råd og vejledning til de spørgsmål, du måtte have.

Du kan både finde hjælp og vejledninger i vores hjælpecenter, via vores chat eller du kan bestille et video-møde.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svaret her? Se alle vores vejledninger i Hjælpecenteret

Kan jeg flytte min hjemmeside til Bricksite?

Det er desværre ikke muligt at flytte en eksisterende hjemmeside over til os. Hos Bricksite får du adgang til en komplet editor vi kalder Bricksite Builder, som ikke kan bruges direkte med andre platforme.

Er Wordpress ikke billigere?

Faktisk ikke! Når alt kommer til alt, bliver en Bricksite hjemmeside hurtigt billigere at holde kørende end en Wordpress side. Dette skyldes at du slipper for omkostninger til temaer, plugins, hosting, domæner og sikkerhed. Mange oplever også at spare en del tid, og udviklertimer, på at lave deres hjemmeside med Bricksite, fordi de mest populære funktioner er bygget ind i platformen.

Kan jeg lave en webshop med Bricksite?

Både og...

Pt. er det ikke muligt at oprette en traditionel webshop direkte i Bricksite. Dog er det noget vi arbejder hårdt på at gøre muligt i den nærmeste fremtid.

Der er dog to andre løsninger, som vil kunne fungere godt:

1) På nuværende tidspunkt anbefaler vi vores brugere, at indsætte et produkt-billede, en tekst og et telefonnummer til MobilePay, for at kunne sælge varer på internettet. Se et eksempel her.

2) Den profesionelle løsning er, at du opretter en Shopfy Lite bruger (eller lignende system), som du bruger til at administrere dine produkter, lager og betalinger.

- Vores HTML/Kode modul kan bruges, så du kan trække dine Shopify produkter ind via "embed" /indlejring funktionen i Shopify.

Se et eksempel her

Har i et booking system?

Vi har ikke en direkte funktion til booking-håndtering, men vi har tilgengæld en indlejringsfunktion med vores HTML/kode modul.

På den måde kan du tage imod bookings fra Facebook, Calendly eller på enhver anden platform, og så indsamle bookings direkte på Bricksite.

Har I et telefonnummer?

Vi tilbyder ikke telefonisk support, da en stor del af vores hjælp leveres i form af screenshots og vejledninger. Vi er dog altid klar til at hjælpe enten på mail, eller via support-ikonet nederst til højre på siden.

Har du brug for yderligerer hjælp, tilbyder vi også gratis video-support. Book en tid her.

Kan I lave min hjemmeside for mig?

Vi laver udelukkende værktøjerne, så du kan lave din egen hjemmeside. Vi tilbyder dansk support 7 dage om ugen, så du nemt kan blive hjulpet videre, hvis du oplever udfordringer eller har spørgsmål.

Leder du dog efter en webdesigner, kan vi altid anbefale en Bricksite Partner i dit nærområde. Kontakt os for at høre mere.

Vi er her for at hjælpe

Du kan altid kontakte os ved hjælp af support-ikonet nederst til højre på vores sider, eller finde svaret på dit problem i vores hjælpecenter.

© 2022 Bricksite ApS - DK29408378

Facebook
Instagram
Mail