Prissammenligning

I et marked med et væld af udbydere, priser og pakker, kan det være svært at overskue de mange muligheder. Vi har selvfølgelig undersøgt markedet for at være sikre på at vores priser ligger rigtigt. Bricksite har altid været et billigere alternativ end vores direkte konkurrenter, og det vil vi blive ved med. Vi giver dig et overblik over vores konkurrenter her.

 

Grafen ovenfor: Alle priser er inkl. moms og udregnet med 12 måneders forud-betaling. Der tages forbehold for prisændringer, tilbud samt taste og slå-fejl. *One.com’s hjemmeside-værktøj.

Gennemsnitlig besparelse: 288 kr. pr. år

Du sparer 288 kroner inkl. moms på Bricksite’s Classic løsninger ift. vores nærmeste konkurrenter.

Plug & Play eller gør-det-selv?

Når vi kigger på markedet for hjemmeside-udbydere, så er der reelt 2 slags. Der er dem der tilbyder en hosting løsning i form af et webhotel hvor du selv kan installere dit system (f.eks. wordpress, joomla eller lignende). Derudover er der de dedikerede hjemmesideværktøjer hvor du opretter og redigerer din hjemmeside direkte i din browser. (Altså ligesom Bricksite – nemt og enkelt). Traditionelt set er det billigere at vælge hosting-løsningen, hvor du selv skal sørge for følgende:

  • Installation af CMS
  • Løbende opdateringer af CMS
  • Installering af Plugins, samt opdatering af disse
  • Installering af SSL Certifikat
  • Design (Skræddersyet via bureau – ofte +15.000,-) eller via marketplace)
  • Backup

Med andre ord: Du skal gøre det hele selv med en webhotels-løsning. Hostingfirmaerne prøver efterhånden at lancere deres egne online systemer (Ligesom Bricksite), men kvaliteten afspejler typisk det fact, at deres primære fokus ligger på “do it your self” webhoteller.

18 timer hurtigere kundeservice
Sammenligningen i denne artikel er kun lavet på baggrund af pris, men der er selvfølgelig også mange andre gode grunde til at vælge Bricksite. *Ift. til markedet generelt har vi i gennemsnit 18 timers hurtigere svartid på kundehenvendelser. Hos Bricksite får du i 78% af alle tilfælde svar på under en time. *Tallene er baseret på de data vi får fra vores kundeservice management software, som samler data fra hele branchen på hele kloden. Bricksite vil fortsat kunne være førende på den gode kundeservice, med det nye Abonnement.
 

Konklusion

Ovenstående løsninger er vidt forskellige og har alle både fordele og ulemper. Men prisen og den hurtige kundeservice kan i hvert fald ikke være det afgørende argument for at ikke at vælge Bricksite. Har du spørgsmål til vores priser eller noget helt andet – så kontakt os endeligt.
AKTIVER CLASSIC PRO PRØV BRICKSITE II