loading

Kundesupporter - Studiejob

VIL DU GERNE TJENE LIDT VED SIDEN AF STUDIET, OG SAMTIDIG FÅ ERFARING INDENFOR IT-BRANCHENS NOK VIGTIGSTE FAG?

Så skal du være en del af Bricksite - et etableret og profitabelt dansk CMS-brand med store ambitioner og kurs direkte mod stjernerne.

 Vi er et ungt og energisk team på 10 mand, men tiden er kommet til, at vi har brug for at udvide - derfor søger vi hele tiden dygtige og smilende supportere, som kan hjælpe med at besvare emails og livechats i fritiden. Der er tale om et deltidsjob, som du kan passe hjemmefra (eller til forelæsningen - vi dømmer ikke).

Når vi siger energiske, så mener vi det - det er fuld skrue opad med 200 liter brændstof i minuttet. Nogle vil måske sige vi er urealistiske, men vores mål er at blive det standard førstevalg ligesom WordPress - bare BEDRE! Og det er lige præcis det, som vi arbejder på hver dag og drømmer om i de mørke nattetimer. For. Vi. Vil. Være. Bedst.

Skal du med på rejsen mod stjernerne, så er drive, engagement, service, humor, fede idéer og masser af gå på mod det vigtigste, som du skal pakke til turen. 

Vi arbejder efter “en skovl er en skovl, og en spade er en spade”-princippet - for hvis vi ikke er ærlige og ligefremme, så når vi ikke vores mål. Her har alle en stemme, også selvom det måske er uden for ens område. Team work makes the dream work.

Derudover praktiserer vi “frihed under ansvar”, og så længe vi bare holder de aftaler, vi laver med hinanden, og raketten flyver i den rigtige retning, så er alt andet stort set underordnet. F.eks. er der intet minimumskrav om det antal timer, du tager hver måned. Så længe vi løfter i flok, løfter vi stærkest!

Vi bor i et vildt fedt netværkshus i Randers - og vi elsker det, for lad os bare sige det, som det er: kokken herude laver vanvittigt god mad. Morgenmad med friskbagt brød, frokost med alverdens salater og frisk fisk - og NASA’s bedste rumraket af en kaffemaskine. Der vil ind i mellem være møder i bygningen, som vi håber at du vil deltage i. VI sørger dog for at planlægge disse, så de ikke kommer i vejen for studierne.

Men nok om os - hvem er du? 

Vi elsker at få nye medlemmer til vores lille team, og vi har overhovedet ingen krav om, hvordan du skal se ud, eller at du skal grine af vores jokes (okay, måske skal du… I hvert fald bare lidt).

Erfaring er ikke et must, men det er et plus hvis du har kompetencer indenfor en eller flere af disse områder:

Webdesign
Arbejde i CMS systemer
Domæner og DNS opsætning
Salg og Service

Lige meget hvad din baggrund er, så er du velkommen. Måske har du arbejdet med support i mange år, eller måske har du været pædagog og har brugt al din fritid på at prøve at hacke dig ind på en russisk rigmands bankkonto - vi er sådan set lidt ligeglade, hvis bare du er klar på at smile til kunderne, og yde danmarks bedste service.

Send dit CV