Site of the month

På baggrund af design og en smule x-factor, så udvælger vi hver måned en ny “Site of the month” som bliver eksponeret for en masse mennesker via sociale medier og her på siden.

Vil du også være “Site of the month”? Skriv til os på facebook eller via vores kundeservice-side, så kigger på din side. Vi kan ikke garantere at du vinder, men så er der i hvert fald bedre chance for at vi ser netop din side.

https://fleuri.dk/

Wow - Det er en flot hjemmeside, og derfor er den Site of The month i februar 2018.

BESØG SIDEN HER

https://herligt.dk

Herligt.dk hedder vinderen i Januar. Et godt eksempel på en side med masser af indhold og brug af flotte effekter.

BESØG SIDEN HER

https://lupochocolate.com/

Decembers vinder blev Lupo Chocolate. I denne søde juletid kunne intet andet site passe bedre ind. Der er virkelig gjort brug af store områder med flotte billeder i en elegant one page løsning. Et besøg værd.

BESØG SIDEN HER

https://lupofashion.com

Vinderen af site of the month, oktober 2017 blev www.lupofashion.com - En flot hjemmeside med en tydelig “rød tråd” igennem hele siden. Det giver da mening for en tekstil-virksomhed.

BESØG SIDEN HER

Site of the month - Sep 2017http://rentourhome.dk/

Vinderen af site of the month, september 2017 blev www.rentourhome.dk - Et virkelig gennemført design med mange mange smukke billeder. Den er udvalgt på baggrund af de rene linier og den enkle form. Stort tillykke til Rent Our Home.

BESØG SIDEN HER