Bricksite Classic – Vi investerer fortsat

Bricksite Classic er blevet forbedret på en lang række områder, siden vi i februar 2018 lancerede det nye Classic Pro abonnement. Herunder kan du se de store forbedringer det indtil videre har bragt med sig. Bricksite Classic er bedre end nogensinde før.

 

 

1) SSL (Er implementeret Q2)
Certifikatet, som Google gør et stort nummer ud af, er én af de vigtigste indsatsområder i Bricksite Classic. Sider uden SSL vil dale i søgeresultater, og besøgende vil blive gjort opmærksom på at siden er usikker. Når der er installeret SSL Certifikat vil siden være sikrere for dine besøgende når de f.eks. udfylder kontaktformularer.

2) Alle moduler åbnes (Er implementeret Q1)
I det øjeblik du aktiverer det nye abonnement, låser vi op for samtlige moduler til fri afbenyttelse. Hvadenten du ønsker det nye slideshowmodul, blog-modulet eller noget helt tredie, så kan du benytte det fremadrettet.

3) Mobilvenlig hjemmeside (Er implementeret Q1)
Du har nok opdaget det – mobiltelefonen er blevet en computer, og dermed også én af de mest brugte devices til at besøge hjemmesider med. Med det nye abonnement, Classic Pro, kan du aktivere den mobilvenlige version af din hjemmeside. Det er ikke kun for dine besøgenes skyld – det er også fordi Google rangere mobilvenlige hjemmesider højere.

4) Bedre ydeevne – meget bedre Bricksite (Er implementeret Q3+Q4)
Vi opruster på alle fronter – derfor vil du også opleve at systemerne kører bedre og bedre. Vi skifter servere, vi optimere koden, udvikler bedre spam-minimering og generelt bliver der justeret og optimeret på en lang række områder. Alt i alt vil din oplevelse med systemet blive bedre, ligesom dine besøgende vil opleve en bedre og hurtigere hjemmeside.

5) Bedre spamminimering (Er implementeret Q2)
Vores kontaktformularer bliver udstyret med en bedre spamminimering, så du undgår alt for meget uønsket post. Det gælder både kontaktformularer og i gæstebogen.

Har du endnu ikke tilkoblet Classic Pro? Log ind her.