Bricksite Classic – Vi investerer!

Vi har lanceret Classic Pro, og rigtig mange har allerede fået sikret deres hjemmeside ud i fremtiden. Det giver os mulighed for at investere massivt i Bricksite Classic. Herunder kan du læse hvad vi arbejder på lige nu, og som kommer dig, med Classic Pro, til gode.

 

1) SSL
Certifikatet, som Google gør et stort nummer ud af, er én af de vigtigste indsatsområder i Bricksite Classic. Sider uden SSL vil dale i søgeresultater, og besøgende vil blive gjort opmærksom på at siden er usikker. Når der er installeret SSL Certifikat vil siden være sikrere for dine besøgende når de f.eks. udfylder kontaktformularer.

2) Nyt modul – Slideshow i fuld skærm
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et helt nyt modul til slideshows i fuld skærm. Modulet bliver en del af det nye Classic Pro abonnement. Vi ved at modulet er længe ventet, da mange har efterspurgt netop dette. Vi glæder os til at se hvad i kan få ud af det.

3) Alle moduler åbnes
I det øjeblik du aktiverer det nye abonnement, låser vi op for samtlige moduler til fri afbenyttelse. Hvadenten du ønsker det nye slideshowmodul, blog-modulet eller noget helt tredie, så kan du benytte det fremadrettet.

4) Mobilvenlig hjemmeside (Automatisk)
Du har nok opdaget det – mobiltelefonen er blevet en computer, og dermed også én af de mest brugte devices til at besøge hjemmesider med. Med det nye abonnement, Classic Pro, kan du aktivere den mobilvenlige version af din hjemmeside. Det er ikke kun for dine besøgenes skyld – det er også fordi Google rangere mobilvenlige hjemmesider højere.

5) Bedre ydeevne – meget bedre Bricksite
Vi opruster på alle fronter – derfor vil du også opleve at systemerne kører bedre og bedre. Vi skifter servere, vi optimere koden, udvikler bedre spam-minimering og generelt bliver der justeret og optimeret på en lang række områder. Alt i alt vil din oplevelse med systemet blive bedre, ligesom dine besøgende vil opleve en bedre og hurtigere hjemmeside.

6) Bedre spamminimering
Vores kontaktformularer bliver udstyret med en bedre spamminimering, så du undgår alt for meget uønsket post. Det gælder både kontaktformularer og i gæstebogen.

Har du endnu ikke tilkoblet Classic Pro? Log ind her.