Om os

Bricksite er danmarks bedste værktøj til at bygge hjemmesider i. Hver måned logger tusindevis af mennesker ind, for at redigere deres hjemmesider. Bricksite så verdens lys i 2006 og holder til i Randers.

 • MARTIN HAVE CEO I Kundeservice

  Martin startede (sammen med Thomas) Bricksite tilbage i 2006. Martin har det helt store helikopter-overblik over Bricksite. Tidligt i 2017 lancerede Bricksite den nye topmoderne udgave af Bricksite. Martin spiller i øvrigt saxofon, til stor glæde for resten af kontoret.

 • MORTEN HYLDGAARD CMO I Kundeservice

  Morten har ansvaret for at Bricksite fortsat er synlig for de mange danskere der løbende har brug for et sted at lave en flot hjemmeside. Samtidig er Morten også vores husdesigner og står bag mange af de designs du kan finde. Derudover er han bidt af en gal fodboldspiller.

 • RASMUS KJELDSEN Developer | Kundeservice

  Rasmus er vores absolut mest nørdede nørd – altså på den virkelig vigtige måde. Rasmus ved nemlig alt om hvordan vores systemer fungerer. En absolut uerstattelig medarbejder. Rasmus er dedikeret og elsker sit arbejde. Nårh ja – og så er han også helt tosset med gulerødder.

 • 'Magic' Mike Møller Kundeservice-Chef

  Mike er den du oftest vil møde på vores kundeservice. ‘Magic’ Mike er den person der har det største kendskab til vores hjemmeside-systemer, og han kender hver en krog. Mike er altid glad og smilende på kontoret, og det kommer vores kunder til gode.