Velkommen til Bricksite II

Inden du sådan rigtig kommer igang med at bygge din nye hjemmeside, vil Martin herunder, lige sige ordentligt velkommen. Martin vil fortælle om tankerne bag Bricksite II (Det nye system) og det gamle Bricksite, som nu har fået navnet “Bricksite Classic”.

 

Spørgsmål vi ofte får: (Klik på + for at se svaret)

Kan jeg automatisk flytte min hjemmeside til Bricksite II ?

Bricksite II er et helt nyt system og er bygget helt anderledes op end Bricksite Classic. Det er topmoderne og du kan lave en virkelig flot hjemmeside. Du kan ikke lave en automatisk flytning fra Bricksite Classic til Bricksite II. Vi har heldigvis gjort det nemt at downloade din eksisterende hjemmeside på en struktureret måde, således at flytningen går meget mere smertefrit. Her kommer der snart et link til en film der viser hvordan.

Kan jeg flytte mit gamle domæne over på Bricksite II ?

Ja, det er nemt! Du kan bestille en gratis flytning når du har oprettet din konto.

Kan jeg bare logge ind i Bricksite II ?

Ja, men du skal oprette en ny konto. Du skal starte med at vælge et design. Herefter bliver du logget ind i systemet og vi sender dig en mail med yderligere oplysninger.

Kan man have en gratis hjemmeside i Bricksite II ?

Ja! I Bricksite II kan du lave alle de gratis hjemmesider du har lyst til, fra samme konto. Du kan have en gratis hjemmeside uden rigtigt domæne. Vil du have domæne på din hjemmeside skal du opgradere din konto. (Du får et gratis .dk-domæne hos Bricksite.)

Følger mine gamle tilkøb og moduler med?

Som den (måske) eneste udbyder i verden, så har vi i Bricksite II kun ÉT abonnement, med alt inkluderet. Det betyder at der ikke er noget der er låst. Alt er åbent – også for dem der ikke vil have et domæne. Derfor er der ikke noget der følger med som sådan, da alt er helt åben. Ønsker man at tilknytte sit domæne til sin hjemmeside, så skal man opgradere sin konto til et billigt abonnement. Se prisen her.

Er der mulighed for SSL ?

Ja! I det nye system tilbyder vi alle et gratis SSL certifikat. Noget som google er begyndt at vægte højere end tidligere ift. at indexere hjemmesiderne i søgeresultaterne.

Er systemet nemt at finde ud af ?

Ja! Bricksite II er nemt at finde ud af. Det er noget HELT andet end Bricksite Classic. Bøtten er vendt helt på hovedet. Det kræver tilvænning, men man bliver hurtigt glad for den nye måde at redigere på.

Er der webshop i Bricksite II ?

Lige nu er der ikke en shop i Bricksite II, men vi arbejder på højtryk på at lancere en shop. Vi kan ikke sige noget om hvornår den bliver lanceret endnu. Der kommer en udmelding så snart det sker. (Der er mange der vælger at bygge deres hjemmeside i Bricksite II og så linke til deres shop i Bricksite Classic).

Er der mulighed for tilkøb til éngangspriser ?

Nej – I Bricksite II er alt åbent – også for dem der ønsker at køre gratis. Hvis man ønsker domæne på sin side, skal man opgradere sin konto. (Vi giver lige nu gratis .dk-domæne til alle der opgradere).

Hvad med opdateringer, html og andre nørdede ting ?

Ligesom i Bricksite Classic, så sørger vi for at opdatere softwaren sådan at det altid kører optimalt. Du skal ikke være hverken nørd eller geni for at kunne lave en rigtig flot hjemmeside – det er super nemt at arbejde i, og der ligger allerede hundredvis af predefinerede indholdstyper.

Får jeg, som eksisterende kunde et godt tilbud?

Ja du gør du i hvert fald! Opgreadér inden 1/3/2018 så får du hele det første år til halv pris. Tilbuddet får du på mail så snart du opretter dig.

OPRET KONTO - VÆLG DIT DESIGN