#torsdagstip – Testimonials

Skab tillid med testimonials på din hjemmeside
Kender du det der med, at man har det meget bedre med at købe et produkt, når man ved, at der er andre, der har prøvet det først? Det er helt naturligt, at man har det sådan - og det kan du som virksomhed benytte dig af. Kunder bliver nemlig mere trygge, når de kan se, at man har haft andre tilfredse kunder i sin forretning tidligere. For at fortælle det, så er testimonials (eller "Udtalelser / anbefalinger", som det hedder på dansk) et glimrende værktøj - en kundeudtalelse med kundens navn og gerne et billede af kunden, er en glimrende måde at booste sin virksomheds troværdighed.

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kender du det der med, at man har det meget bedre med at købe et produkt, når man ved, at der er andre, der har prøvet det først? 

Det er helt naturligt, at man har det sådan – og det kan du som virksomhed benytte dig af. Kunder bliver nemlig mere trygge, når de kan se, at man har haft andre tilfredse kunder i sin forretning tidligere. For at fortælle det, så er testimonials (eller “Udtalelser / anbefalinger”, som det hedder på dansk) et glimrende værktøj – en kundeudtalelse med kundens navn og gerne et billede af kunden, er en glimrende måde at booste sin virksomheds troværdighed. 

I Bricksite finder du en sektionstype, der er sat op til at lave testimonials. Som udgangspunkt kan du lave det som slideshow eller som elementer i en sektion. Handler du primært B2B er det også altid en god idé at fremvise dine referencer i form af en logo-oversigt på siden. På den måde kan de besøgende hurtigt danne sig et overblik over, hvem du primært handler med, og om de passer ind i det segment. 

Til anbefalinger kan man også bruge værktøjer som eks. TrustPilot eller TripAdviser, hvor ens kunder kan rate ens virksomhed. Det er dog en lidt anden snak, men også en rigtig god måde at få understreget sin troværdighed på i virksomheden.  you to position it anywhere on the site. Get creative, Make Web.

Læs mere