#torsdagstip – Skriv gode tekster til din hjemmeside

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hvordan er det lige, at du skriver de bedste og mest fængende tekster til din hjemmeside? Du vil nemlig gerne have sagt alt det, der er vigtigt at vide omkring din forretning, men du vil også gerne gøre det i et spændende sprog – og nå ja, så var der vist også noget med, at det var smart at få inkluderet sine søgeord også… 

Synes du, at det er en helt uoverskuelig opgave at skrive gode tekster på din hjemmeside? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi samlet et par overskuelige tips til dig, så du nemt kan skrive fede tekster, eller blot optimere dem, du allerede har på siden. 

– Skriv i et tekstprogram og ikke direkte på din hjemmesideDette er nok det vigtigste tip, vi kan give dig. Når du skriver i et tekstprogram er der flere fordele. Du har for det første teksten gemt eksternt og væk fra din hjemmeside, så skulle du komme til at slette noget på hjemmesiden ved en fejl, så kan du altid finde det frem igen. Derudover retter mange tekstbehandlingsprogrammer stave- og tastefejl for dig, hvilket er super rart. Du kan også altid skrive flere forskellige tekster, gemme dem alle og se, hvad der fungerer bedst.

– Pas på med for mange fagordMedmindre du har en fokuseret B2B-hjemmeside, så pas på med at bruge for mange fagord og -termer  i dine tekster. Selvfølgelig er det vigtigt at bruge nogle, men husk på, at du får besøg af folk på siden, der ikke nødvendigvis er inde i samme terminologi, som du er.

– Tænk på GoogleDu har sikkert hørt om SEO og søgeord (hvis ikke, så bør du læse vores #torsdagstips fra sidste måned). Prøv at inkludere så mange søgeord som muligt i dine tekster på siden, det kan Google nemlig virkelig godt lide (men naturligvis uden at det bliver unaturligt).

– Få nogen til at læse korrekturSelvom man er god til at skrive og stave, så kan der altid være en ups’er. Få altid nogen til at læse korrektur på dine tekster til din hjemmeside, så du ikke får lagt noget op med fejl i – det opfattes nemlig uprofessionelt og kan påvirke dine kunder. 

God fornøjelse med tekstforfatningen – vi glæder os til at se alle jeres hjemmesider.

Læs mere