#torsdagstip – 5 Hurtige Tips til Nyhedsbreve

5 hurtige tips til nyhedsbreve i 2020
Hvordan skriver du et godt nyhedsbrev? Vi har samlet 5 ultra-hurtige tips til at lave et godt nyhedsbrev i 2020.

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nyhedsmails… Du får dem helt sikkert i spandevis – måske du tænker, at de er irriterende, men hvis du tænker over det, så ville virksomheder verden over nok ikke benytte sig af dem, hvis det ikke gavnede dem, vel? 

Så hvad er det lige, at nyhedsmails de kan? Jo, ser du, nyhedsmails er faktisk det eneste (måske lige på nær post – altså rigtig gammeldags post), som du kan være helt sikker på, at dine kunder modtager og ser, at de har modtaget. Selvom sociale medier er super smart og langt hen af vejen er et rigtig godt markedsføringsværktøj, så er det altså bare ikke altid, at det er så nemt at få til at virke, medmindre man sætter et kæmpe budget af til det. Og det er dér, at nyhedsmails har en fordel – det er nemlig ganske gratis at sende mails ud til sine kunder, og der er ikke en eller anden algoritme, der stopper det fra at nå frem. Derudover kan du med langt de fleste nye mailsystemer se, hvor mange, der har åbnet dine mails, hvem, der klikker på dine links, og om der er nogen, der afmelder sig. 

Det har selvfølgelig den ulempe, at det er en smule tidskrævende at lave nyhedsbreve, men rigtig tit vil du opleve, at det er godt givet ud i den anden ende. Et godt nyhedsbrev kan både indeholde tilbud, gode tips eller relevant viden – alt efter hvad du laver i din virksomhed, og hvem dine kunder er.  Du kan også lave specifikke modtagerlister alt efter, hvem af dine kunder, der vil have glæde af at modtage hvad. 

Vi har samlet 5 hurtige tips til et godt nyhedsbrev: 

1. Lav en plan for, hvornår du sender nyhedsbreve – måske hver anden torsdag?

2. Skriv relevant indhold – hvad har dine kunder rent faktisk lyst til at vide? 

3. Lav et design, der passer til din virksomhed – og hold dig til det. 

4. Læs korrektur på dine nyhedsbreve – stavefejl er ikke sejt. 

5. Sørg for at overholde persondataloven og sørg for, at dine maillister er opdaterede og sikre. 

Vi har ikke et nyhedsmailsystem i Bricksite (endnu), men vi anbefaler som udgangspunkt vores kunder at bruge Mailchimp, da det er det største program på markedet, og det er opfylder behovene hos langt de fleste.

Herunder kan du se et par fede eksempler på godt designede nyhedsbreve – mon ikke de ligner nogen, der dagligt lander i din indbakke? 

Læs mere