Praktik – UI / UX Designer

Praktikant søges - UI / UX Designer

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

UI / UX Talent søges til virksomhed i vækst – Vær med til at skabe fremtidens CMS

Hos Bricksite er vi netop i færd med at designe og bygge fremtidens page builder / CMS løsning. Vi er i rivende udvikling, og har i den forbindelse brug for nogle skarpe talenter, som har lyst til at være en del af vores energiske team.

Om jobbet

Jobbet består i at hjælpe med udarbejdelsen af det grafiske udtryk til den nye Bricksite platform. Der er tale om en komplet software-suite, som skal have en “rød tråd” igennem designet. Her vil det være idéelt hvis du har forståelse for designsystemer og brand-strategi.

Foruden de velafgrænsede projekter vil der være rig mulighed for at blive en del af det “daglige” UX arbejde i Bricksite, hvor du kan se dine forslag og forbedringers effekt nærmest med det samme. Vi sætter en ære i at være så datadrevne som muligt, og ser også gerne at du deler denne mentalitet når det kommer til brugerrejser og konverteringsoptimering.

Vi designer i Figma, og foretrækker at du bliver en del af vores projektgruppe heri.

Om Bricksite

Du vil blive en del af et ungt team med et erfarent bagland. Bricksite har siden 2006 oprettet og hostet mere end 200.000 hjemmesider fordelt på over 150.000 brugere – der er altså rigeligt med data at starte fra!

I Bricksite har vi konstant fingeren på pulsen med nye trends på webdesign markedet, og er nu i fuld sving med at gøre webdesign anno 2021 mere tilgængeligt og brugervenligt. Vores ideologi er at ALLE skal kunne lave en flot hjemmeside.

Vi holder til i et stort, åbent og lyst netværkshus i Randers – kun to minutter fra Randers C afkørslen på motorvejen. Her nyder vi godt af:

  • Lyse lokaler og højt til loftet
  • Fri adgang til fitness
  • Morgen- og frokostbuffet i verdensklasse
  • Rig mulighed for at opbygge netværk med de andre virksomheder i bygningen

Vores vision indebærer ekspansion til det internationale marked indenfor de næste 12 måneder – og vi vil have dig med på rejsen!

Om dig

Vi forventer at du som ansøger kan “gribe bolden” og løbe selvstændigt med en opgave, som du selv kan have indflydelse på definitionen af. Erfaring med SaaS løsninger eller webdesign-verdenen er et plus, men det er langt vigtigere for os at du har godt gå-på mod og er klar til at gøre en forskel i en konstant skiftende branche.

Jobbet foregår primært på vores kontor i Randers NV, men vi kan sagtens være fleksible med arbejdstider og placeringer.

Har vi fanget din interesse? Så send din ansøgning til:

Mike Møller Madsen, Direktør
job@bricksite.com

Læs mere

Praktikant søges - UI / UX Designer
Jobs

Praktik – UI / UX Designer

UI / UX Talent søges til virksomhed i vækst – Vær med til at skabe fremtidens CMS Hos Bricksite er vi netop i færd med

Backend udvikler søges til Bricksite - Grafik
Jobs

Erfaren Backend Udvikler Søges

Hos Bricksite er vi lige nu ved at skabe fremtidens CMS og visuelle Pagebuilder, og søger derfor en erfaren backend udvikler, som vil være en