Logo Bricksite black
Gratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

Nyhed 🎉 Webshop med Bricksite x ideal.shop

Nyhed 🎉 Webshop med Bricksite x ideal.shop

Opret en webshop med ideal.shop x Bricksite

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye, unikke samarbejde med ideal.shop, en dansk webshop-løsning, der gør det nemmere end nogensinde før at opbygge en professionel Bricksite hjemmeside og samtidig integrere en effektiv webshop-funktionalitet 🔥

Med vores samarbejde får du mulighed for at få oprettet din egen webshop og i en begrænset periode, sætter de ovenikøbet ALT op for dig, så du ikke skal røre en finger. Dernæst får vi den implementeret på din Bricksite hjemmeside så du er klar til at sælge. Det eneste, du skal gøre, er at læse mere om muligheden her.

Du kan se her hvordan det fungerer i praksis: bricksite.dk/webshop

Ude godt, hjemme bedst

Vi ved, at der findes mange udenlandske værktøjer, der lover at gøre hjemmesider og webshops nemme og enkle, men vi vil gerne tilbyde vores brugere en løsning, der er 100% dansk, oprigtigt nemt og til at stole på. Derfor har vi valgt at samarbejde med ideal.shop, der tilbyder en stabil og pålidelig løsning, der gør det nemt at være webshop ejer.

Pris

Efter den gratis implementering vil et webshop abonnement koste 99 kr. pr. måned, hvilket vi mener er en fair pris for den gode service, du får (normalprisen er 199 kr).Så, hvis du har drømt om at få din egen hjemmeside med integreret webshop, så er denne mulighed helt sikkert noget for dig.

Vi håber, at du vil tage imod denne unikke mulighed med åbne arme og se, hvad den kan gøre for dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at opbygge din drømmehjemmeside.

Læs i dybden her

Og gå til ideal.shop her.

.

.

.

Til vi læses ved 🔥