Logo Bricksite blackGratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

Nyhed 🔥 Vær med til at "bygge" Bricksite

Nyhed 🔥 Vær med til at "bygge" Bricksite

Indsend ideer til nye funktioner

Vi er glade for at kunne meddele, at Bricksite nu er blevet endnu mere brugervenlig og tilpasset til dine ønsker og behov. Vi har nemlig netop lanceret en helt ny funktion, som giver dig mulighed for at indsende feedback og ønsker til vores udviklingsteam 🚀

Vi ved, at vores Bricksite brugere er vores vigtigste ressource og deres feedback er uvurderlig for at skabe en bedre oplevelse for alle. Derfor har vi tilføjet en funktion, der giver dig mulighed for at indsende feedback og ønsker direkte til vores udviklingsteam.

Men det er ikke alt... 

Stem på andres ideer, for at få dem frem i køen

Med den nye funktion kan du også stemme på de ønsker, som både du og alle andre har indsendt. Det betyder, at vi kan prioritere de funktioner, som vores brugere ønsker mest. Du kan stemme på alle ønsker, du mener er vigtige for dig, og du kan endda se, hvilke ønsker der har flest stemmer fra andre Bricksite-brugere.

Få besked når dine ønsker bliver opfyldt

Det bedste ved den nye funktion er, at du vil få besked via e-mail, når en given funktion er blevet implementeret i Bricksite. På den måde kan du følge med i, hvornår dine ønsker bliver opfyldt, og hvordan vi fortsætter med at forbedre platformen.

Vi er meget glade for at tilbyde denne nye funktion til vores Bricksite-brugere og vi håber, at det vil gøre vores platform endnu mere brugervenlig og tilpasset til dine ønsker og behov. Vi tror på, at vores Bricksite-brugere er nøglen til vores succes, og vi vil fortsætte med at lytte til din feedback og udvikle vores platform i takt med dine ønsker og behov.

Er du klar til at stemme?Gå ind på Bricksite nu, indsend dine ønsker og feedback, og stem på de ønsker, som du mener er vigtigst for dig. Vi ser frem til at høre fra dig og fortsætte med at forbedre vores platform i takt med dine ønsker og behov.

.

.

.

Til vi læses ved 🔥