Logo Bricksite blackGratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

Nyhed! 🤖 Få skrevet dine tekster automatisk af A.I.

Nyhed! 🤖 Få skrevet dine tekster automatisk af A.I.

Hvis du nogensinde har prøvet at skrive indhold til din hjemmeside, ved du, hvor udfordrende det kan være at producere noget, der både er informativt og underholdende.

Men hvad nu, hvis du kunne have en hjælpende hånd til at skrive alt indholdet for dig? Hvad nu, hvis der var en teknologi, der kunne gøre det nemt for dig at generere unikt indhold på en hurtig og effektiv måde? Byd velkommen til A.I. Text 🤖.

A.I. Text 🤖 er en revolutionerende teknologi, der bruger sprogmodeller til at generere tekst helt automatisk. Det betyder, at du kan skrive indhold til din hjemmeside uden at skulle sidde og knokle for at få det hele på plads. Du kan endda lade teknologien skrive indhold i forskellige stilarter og toner, så det passer til dine behov og ønsker.

Sådan gør du

En af de store fordele ved A.I. Text 🤖 er, at det er utrolig nemt at bruge. Alt du skal gøre, er at åbne et tekstfelt på din hjemmeside, vælge ikonet for A.I. Text i hurtigmenuen over teksten og angive nogle stikord. Herefter vil værktøjet generere et tekststykke, som du kan bruge lige, som du vil.

Knappen til AI Text

Men hvordan fungerer det hele egentlig?

Teknisk set fungerer A.I. Text ved at analysere store mængder tekst fra hele internettet og lære af det. Det bruger så denne læring til at generere nye tekststykker, der passer til den stil og tone, du ønsker. Det er som at have din egen personlige forfatter, der kan skrive indhold på alle sprog og i forskellige stilarter.

Men det stopper ikke her. A.I. Text kan også oversætte indhold til forskellige sprog og endda omskrive eksisterende indhold, så det bliver bedre og mere læsevenligt. Det er som at have din egen personlige redaktør og oversætter, der kan hjælpe dig med alt indholdet til din hjemmeside.

Se vores video her, hvor vi bygger det mest af en forside, udelukkende med tekst fra den nye A.I. Text funktion:

Du kan eksempelvis gøre følgende:

  • Omskriv teksten
  • Uddyb teksten
  • Skriv i en tone/stilart
  • Skriv med accent eller geografisk præg
  • Oversæt indhold
  • Fortæl værktøjet at det er ekspert indenfor et emne, og lad det skrive "ekspert-indhold".
  • Skriv indhold til en specifik afgrænset målgruppe.
    • Eks. Danske kvinder i 30’erne, som ejer en iPhone og hører hård rock

Her er et eksempel som du kan bruge:

“Lad som om du er tømrer med speciale i snedker løsninger. Fortæl mig de 5 vigtigste ting en tømrer skal kunne” Her er svaret den returnerede:

Som tømrer med specialisering inden for snedkerarbejde vil jeg sige, at der er mange vigtige færdigheder og kvaliteter, der er nødvendige for at være en dygtig tømrer. Her er fem af de vigtigste ting en tømrer skal kunne:

Præcision: En tømrer skal have en skarp sans for detaljer og en nøjagtig tilgang til arbejdet. De skal være i stand til at tage nøjagtige målinger, lave præcise snit og justere tilpasninger, så alt passer perfekt sammen.

Kreativitet: En dygtig tømrer skal være kreativ og i stand til at tænke uden for boksen. De skal være i stand til at finde innovative løsninger på komplekse problemer og skabe unikke og funktionelle designs til deres kunder.

Fysisk styrke: Tømrerarbejde kan være fysisk krævende, så det er vigtigt, at en tømrer er i god form og har den nødvendige styrke og udholdenhed til at udføre arbejdet sikkert og effektivt.

Samarbejdsevne: Tømrerarbejde involverer ofte samarbejde med andre håndværkere, så det er vigtigt, at en tømrer har gode samarbejdsevner og kan kommunikere effektivt med andre fagfolk på byggepladsen.

Faglig viden: En dygtig tømrer skal have en bred viden om materialer, værktøjer og teknikker, der er relevante for snedkerarbejdet. De skal også være opdaterede på de nyeste tendenser og teknologier i deres branche for at kunne levere den bedste service til deres kunder.

Fordele og ulemper

Det er vigtigt at påpege, at A.I. Text ikke kan erstatte menneskelig kreativitet og originalitet. Men teknologien kan generere godt og informativt indhold, kan det stadig ikke give det samme kreative touch som et menneskeskrevet indhold. Det kan også have svært ved at forstå komplekse emner og kan have brug for menneskelig korrekturlæsning for at fange grammatikfejl og stavefejl.

Men på trods af disse "personlige" begrænsninger, er A.I. Text stadig en fantastisk ressource til at generere indhold på en hurtig og effektiv måde, som helt klart får en anbefaling med på vejen her fra 🔥

Den nye funktion er stadig i Beta og vi vil løbende koble det på nye områder og funktioner i Bricksite Builder, i takt med at vi får ønsker fra vores brugere.

Klar til brug i dag

Det nye værktøj er lanceret i dag, og er klar når du logger ind på Mit Bricksite. Så prøv allerede nu!

Billede af indstillingerne for Bricksite A.I.

Dette blogindlæg er skrevet af 🤖 A.I. Text.

.

.

.

Til vi læses ved 🔥