Logo Bricksite blackGratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

Forfør dine besøgende med lækre ikoner.

Forfør dine besøgende med lækre ikoner.

Ikoner har længe været et bærende element på internettet, og er det stadig. De næste par år bliver ingen undtagelse. Ikoner er lækre, forførende og er helt uden sammenligning den bedste navigationsform der findes.

Ikoner der forfører dine besøgende

Din hjemmeside skal fungere – og en hjemmeside fungerer kun hvis den kan hjælpe den besøgende med at trykke på de helt rigtige knapper. Her er ikoner en rigtig god metode. Mennesker ser ofte ting i billeder, ikoner ER billeder og derfor kan de virke ret så forførende.

Ikoner fanger læserens øjne

Brug af ikoner kan være et genialt virkemiddel. Ikoner kan bruges til alle mulige formål, men virker rigtig godt på de steder hvor vi gerne vil ha’ folk til enten at kigge, eller til at klikke. De klikbare ikoner kalder vi for navigationsikoner. Navigationsikoner kan f.eks. bruges når en besøgende skal/kan vælge imellem forskellige indgange på dit website.

Pas på du ikke får et overforbrug!

Det kan være svært at se skoven for bare træer! Ikoner er netop gode til at udspecificere meget vigtige links på din hjemmeside. Men hvis du fylder alle links på dine side med ikoner vil det uomtvisteligt blive mere uoverskueligt. Tommelfingerreglen er: Hvad er det vigtigste på din hjemmeside? Fremhæv disse ting med et ikon – der hvor det er vigtigt at din besøgende skal tage stilling.

Hvordan skaffer jeg ikoner gratis?

Før i tiden var det noget af et kunststykke at finde det helt rigtige ikon, som passede præcist i den kontekst det var bestemt. Tit måtte man opgive, og så betale for en ikondesigner. I dag er det en helt anden sag. F.eks. kan du hos danske Iconfinder.com finde alverdens ikoner til ethvert formål. De rigtig gode ikoner skal man betale for, men der er også masser af ikoner gratis som du kan hente.

Held og lykke med ikoner på din hjemmeside!

Til vi læses ved 🔥