Logo Bricksite blackGratis Prøve
Logo Bricksite black
Gratis Prøve

2022 Opsummeret - Godt nytår fra Team Bricksite

2022 Opsummeret - Godt nytår fra Team Bricksite

2022 i ord ⌛️

Året 2022 har været et år, vi aldrig vil glemme hos Bricksite!

Med over 5.000 personer, der har været i kontakt med vores kundesupport, har vi været i stand til at give den bedst mulige service til stor håndfuld af vores fantastiske brugere.

Men det er ikke alt.. 🤯

De har nemlig også udgivet mere end 7.000 hjemmesider på vores helt nye platform, det nye Bricksite, der blev lanceret som Beta i starten af året og som den endelige offentlige version i september, som den første og største danskudviklede hjemmesideplatform, der gør det nemt og gratis for alle at oprette deres egen hjemmeside, uanset om man har erfaring indenfor hjemmesider eller ej.

Platformen har været en kæmpe succes og vi har nu oprettet bruger nr. 135.000, på tværs af nuværende og tidligere Bricksite-platforme. Det er da vildt! 🚀

Men vi har ikke bare siddet på vores hænder siden lanceringen i septemer

Vi har udgivet 5 offentlige opdateringer sidenhen, hvor vi har introduceret mere end 15 nye funktioner og lavet mere end 70 optimeringer, baseret på vores brugeres feedback og ønsker.

Nogle af de nye funktioner, vi har lanceret, inkluderer blandt andet: "kodemodulet", "opdelte-sektioner", nye header-typer, en dynamisk menu, fuldbredde redigering og fortryd- og gentag-funktionen. Disse opdateringer har gjort Bricksite endnu mere brugervenligt og har gjort det nemmere for folk at oprette deres egen hjemmeside.

Men, vi er selvfølgelig ikke færdige endnu! 😍 (2023)

Vi har store planer for det kommende år, 2023, og vi har nogle helt nye og revolutionerende funktioner på tegnebrættet, som ingen andre hjemmesideplatforme har formået at levere indtil nu (i vores optik). Hold øje med vores nyhedsbrev, vores sociale medier og vores blog på Bricksite.dk for at følge med i vores fremskridt og få de seneste opdateringer om, hvad vi har planer om at lancere i 2023. Det bliver spændende!

Skriv endelig til os, hvis du har nogen ønsker eller feedback, som vi kan tage med i vores udvikling af Bricksite i det kommende år.

Godt nytår!

.

.

.

Til vi læses ved 🔥