Anbefaling: Ryk din e-mail markedsføring op i superligaen med Bull Sender

Danske ‘Bull Sender’ gør det super nemt og enkelt at udsende nyhedsbreve og du kan samtidig måle på alt hvad dine modtagere gør (og ikke gør).

 

Bricksite nyhedsbrev

Track dine modtagere og bliv klog! Data, data, data!

Sender du nyhedsbreve ud i blinde? Eller sørger du for at blive klogere hen ad vejen? Med en avanceret statistik funktion (som i øvrigt er super nem at bruge) kan du se alt hvad der sker i din modtagers indbakke. Åbnede de mailen? Klikkede de på noget? Hvad klikkede de på? Var der mange der afmeldte sig nyhedsbrevet? Så de indholdet på en telefon eller en tablet? Det er alt sammen værdifuld information når du skal udsende dine nyhedsbreve. Alt den viden vil gøre dig meget skarpere næste gang du skal lave en udsendelse.

Læs mere om statisik hos Bull Sender lige her

Brug video – og få MANGE flere kliks

Video er verdens mest effektive metode til at skaffe online opmærksomhed. Vi ser det på facebook, youtube og alle de andre medier. Tag det med i dine nyhedsbreve! Med Bull Sender er det super nemt at indsætte video-indhold.

Se hvor nemt det er

Automatisering

E-mail markedsføring er ofte en tidskrævende proces – i hvert fald hvis man vil lave noget gennemarbejdet indhold. Bull Sender’s automatiseringsfunktioner kan spare dig eller din virksomhed for virkelig mange timer – vigtigst af alt kan det gøre din kommunikation langt stærkere. F.eks. kan du sende en mail til en modtager der har fødselsdag eller du kan lave et helt e-mail flow der automatisk starter når et nyt menneske skriver sig på din e-mail liste.

Læs mere om auto-responders (som de hedder) her

Et hav af skabeloner

Det kan hurtigt blive både kedeligt og mindre effektfuldt at benytte det samme design igen og igen. Med Bull Sender’s katalog af designs, er der frit valg og du kan således variere dine udsendelser. Det er både sjovt at nemt at lave nye designs og opsætninger med Bull Senders Drag’n’Drop builder.

Bull Sender på 1 minut!

 

Sådan overfører du dine data fra Bricksite

Sådan opsamler du email-adresser på din hjemmeside

Herunder vises en guide til hvordan du kan indsætte en formular på din hjemmeside, efter du har oprettet din konto.

Alternativer

Der er andre alternativer end danske Bull Sender – f.eks. den store og populære Mailchimp (Dem med aben). Grunden til at vi har valgt at anbefale Bull Sender er at de er på dansk – både systemet og supporten.

Det er GRATIS

Det er bestemt værd at betale for de features der ligger i Bull Sender (Eller i mailchimp for den sags skyld), men man kan faktisk komme rigtig langt for kroner 0.
Hos Bull Sender kan du gratis have 2000 modtagere på din liste, og udsende 20.000 emails pr. måned. Hos Mailchimp kan du gratis have 2000 modtagere og udsende 12.000 emails pr. måned. Se priserne hos hhv. Bull Sender her og for Mailchimp her.

*Disclaimer
Måske tror du, forståeligt nok, at vi har en aktie i Bull Sender – men det har vi ikke! Dette indlæg er udelukkende skrevet for at hjælpe vores brugere over i det bedst tænkelige system, ifbm. at Bricksite har lukket sit eget modul til udsendelse af nyhedsbreve. Der er affiliate links i artiklen.