All Inclusive skifter navn til Classic Pro

Vi investerer massivt i Bricksite Classic, selvom vi har fået et nyt system. Her kan du læse om de 4 største indsatsområder vi optimerer på det næste stykke tid. All Inclusive skifter navn til Classic Pro, men du behøver ikke at foretage dig noget før dit All Inclusive udløber.

 

1) SSL
Certifikatet, som Google gør et stort nummer ud af, er én af de vigtigste indsatsområder i Bricksite Classic. Sider uden SSL vil dale i søgeresultater, og besøgende vil blive gjort opmærksom på at siden er usikker. Når der er installeret SSL Certifikat vil siden være sikrere for dine besøgende når de f.eks. udfylder kontaktformularer. (SSL bliver aktiveret på Classic Pro i løbet af de næste uger).

2) Nyt modul – Slideshow i fuld skærm
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et helt nyt modul til slideshows i fuld skærm. Modulet bliver en del af det nye Classic Pro abonnement (Eller All Inclusive), og du kan bruge det i løbet af de næste 14 dage hvor det vil være klar. Vi ved at modulet er længe ventet, da mange har efterspurgt netop dette. Vi glæder os til at se hvad i kan få ud af det.

3) Bedre ydeevne – meget bedre Bricksite
Vi opruster på alle fronter – derfor vil du også opleve at systemerne kører bedre og bedre. Vi skifter servere, vi optimere koden, udvikler bedre spam-minimering og generelt bliver der justeret og optimeret på en lang række områder. Alt i alt vil din oplevelse med systemet blive bedre, ligesom dine besøgende vil opleve en bedre og hurtigere hjemmeside.

4) Alle dem der ikke har All Inclusive skal skifte til Classic Pro nu
Alle dem der ikke har haft All Inclusive skal skifte til Classic Pro inden d. 15. marts. Så har du andre sider hvor du ikke har All Inclusive, skal du sørge for at få disse opgraderet. (Skifter du allerede nu til Classic Pro fra All Inclusive, bliver dine resterende dage lagt oveni i perioden).

 

Vi ser frem til et godt samarbejde fremadrettet.