loading

Adobe Muse lukker - Her er alternativet.

Mange har i tidens løb benyttet Adobe Muse til at designe og kode deres hjemmesider. Muse har været et super godt system til netop dette, idet programmet tillod en mere kreativ tilgang til webdesign.

Desværre er det gået således, at Muse pr. d 26 Marts 2018 stoppede udviklingen af nye funktioner og opdateringer hertil. D. 26 Marts 2020 går produktet i "End of Life", hvilket betyder at du skal have fundet et andet sted til din hjemmeside, hvis den er bygget (og hostet) i Adobe Muse.

Læs mere om Adobe's beslutning på deres hjemmeside her

Hvad så nu?

Der er ingen grund til panik! Hvis ikke du orker at skulle lære at kode, eller sætte dig ind i Wordpress, Joomla eller andre tekniske systemer, er det helt forståeligt! Hos Bricksite kan du lave din egen hjemmeside med enkle, visuelle værktøjer, som hurtigt lader dig stable en flot hjemmeside på benene. Se hvor let det er i videovejledningerne herunder:

Se den fulde playliste med vejledninger her

I Bricksite har du mange af de muligheder, der er brug for i moderne webdesign. Systemet er optimeret til at følge alle Googles krav ift. søgemaskineoptimering, du får gratis SSL Certifikat (sikker hjemmeside), lynhurtig og dansk support og meget mere. Med mere end 50 forskellige gratis hjemmeside designs er der også et der passer dig. Alle designs kan tilpasses eller du kan starte en helt blank hjemmeside.

Og det bedste ved det hele er, at det er gratis så længe du vil! Du skal først betale et abonnement den dag, du ønsker at tilkoble dit eget domæne!

Vælg et design og opret dig gratis ved at klikke her

Du er også altid velkommen til at skrive til kundeservice@bricksite.dk hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl. 

Vi glæder os til at se dig!